Hvert år kastes 1/3 av all mat som produseres, noe som er et stort paradoks når hver åttende person på planeten samtidig sulter. Dette er et problem som vi mener at kan løses, og vårt mål er å redusere matsvinn ved å hjelpe butikker, hoteller, bakerier og restauranter med å selge overskuddsmaten deres rimelig rett før stengetid.
Det er bra for miljøet, samfunnet, økonomien og vår felles fremtid.
#FraMatsvinnTilMåltid

Sophie
Sophie

Gründer

[email protected]

Andrea
Andrea

Nord-Norge

Charlotte
Charlotte

Grafisk

[email protected]

Sigrid
Sigrid

Ambassadør

[email protected]

Haley
Haley

Forretningsutvikling

[email protected]

Acacia
Acacia

Vestlandet

[email protected]

Harald
Harald

Ambassadør

[email protected]

Eline
Eline

Kundeservice B2B/B2C

[email protected]

Matsentralen Oslo
Matsentralen Oslo

www.matsentralen.no


Matvett
Matvett

www.matvett.no

Vi trenger deg!
Vi trenger deg!

[email protected]


TGTG gris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *