Presseinformasjon

I Norge kaster vi over 360.000 tonn god og spiselig mat i året. Dette er et skremmende høyt tall som vi i Too Good To Go ønsker å gjøre noe med. Etterspørselen etter grønne løsninger er stadig større, og forbrukerne fokuserer mer og mer på miljøhensyn og CO2. TGTG er derfor løsningen til både forbrukeren som ønsker å skåne miljøet, studenten som vil spare penger og kokken, som av respekt for faget sitt, ikke har lyst til å kaste mat.  

Too Good To Go er en god og brukervennlig app/nett-basert tjeneste som bidrar til å redusere matsvinn. Med konseptet vårt kan butikker, hoteller, restauranter, kantiner og bakerier selge ferdiglaget mat og dagsferske varer som ellers ville ha blitt kastet mot slutten av dagen. Overskuddsmaten selges billig og forhåndsbetales via appen eller nettsiden og hentes av kunden 10-20 minutter før/etter stengetid. Det er enkelt, billig og miljøvennlig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *