Et romersk amfiteater der du minst ventet det - Opplev Málaga

Carmen Huidobro

2 years ago

Ingenting er som sommer i den sørlige delen av Spania. Trasisjonell mat og arkitektur, omkranset av hav og strand. Dette er grunnen til at Málaga er et av de mest populære reisemålene i Spania.

Vi starter med det gamle, hisotiske områdett av byen. La Alcazaba de Málaga, det romerske amfiteateret og Gibralfaro-slottet er obligatoriske severdigheter, grunnet sin flotte kunst og arkitektur som har blitt godt bevart gjennom tidene. Ta gjerne en gåtur rundt i Alcazaba-parkene ved solnedgang, og nyt panoramautsikten over byen. Men utsikten er ikke den eneste grunnen for å reise hit – området er også blant de fresheste i byen. Så redd et måltid bestående av spanske tortillas, salater og annen mat hos UnoSiete Soho, og ta den med opp hit.


For å holde oss til hisotriske områder kan vi også nevne den klassiske Lariosgaten, full av butikker, og de klassiske bygningene som er så karakteristisk for byen. Også her kan du redde mat, selvfølgelig! Søtsakene fra Cafetería Ávila eller frukt fra Fruterías Cuarteles er noen av de beste alternativene for en snack rundt Plaza de la Constitución (konstitusjonsplassen). Når du først er i området bør du også ta en tur innom den imponerende katedralen.

Málaga har også massevis av kulturtilbud å by på. Picasso-museet eller Centre Pompidou er bare noen av museumene med fantastiske utstillinger og kunstkolleksjoner. Like ved finner du Málaga Port – et annet område du ikke bør glemme. For å avslutte turen er det masse deilig mat å redde, som for eksempel et måltid fra Pollos San Juan eller sunn snacks fra Mamuchis Restaurante. 

Sist, men ikke minst: Malaga har en fantastisk natur som er verdt et besøk. Du kan bruke hele dagen i naturen, eller, for den mer eventyrlystne, vie et besøk til den kjente Caminito del Rey. Husk bare alltid å vise omtanke for naturen, og forlat den som den var da du kom – eller kanskje du til og med får plukket med deg litt søppel på veien!

Vi har nå vist fram noen av de mest populære forslagene vi fikk fra matredderne, men det var så mange gode forslag at vi bare måtte nevne et par til:

  • Sandwicher fra Brunchit España
  • Vegetarisk mat fra Calafate 

Carmen Huidobro

Movement