HjelpLokalt: Kjøp takeaway – støtt lokale spisesteder

Magnus Brune

a year ago

Mange av partnerne våre sliter med å få hjulene til å gå rundt nå. Det er viktig at vi støtter dem! Derfor har vi stilt appen til rådighet for å selge takeaway-måltider til normal pris. Dette trenger ikke å være overskuddsmat, men en hvilken som helst porsjon med sushi, wok, suppe, pizza eller lignende. Vi ønsker å bidra med det vi kan best: å knytte folk og mat sammen.

Mange spisesteder går nå gjennom en utfordrende tid. Da regelverket for serveringssteder ble strammet inn mistet mange store deler av omsetningen sin, mer eller mindre over natta. Hver dag står samarbeidspartnerne våre på for å redusere matsvinn sammen med oss, så nå ønsker vi å rekke ut en hånd og gjøre det vi kan for å gi litt tilbake.

Hjelp Lokalt

Din lokale restaurant, kafé, og alle andre som står på for å sørge for mat gjennom denne vanskelige tiden er alle lokale helter. For å fortsette driften avhenger de av inntekter. Gjennom konseptet "HjelpLokalt" kan spisesteder som vanligvis ikke har en ordning for takeaway, enkelt komme igang med det og holde kjøkkenet i sving. Dette er naturligvis ingen mirakelkur som alene kan holde en bedrift flytende, men vi håper at det kan bidra litt.

Too Good To Go gjør dette som et non-profit-initiativ, og HjelpLokalt-måltider vil kun være tilgjengelig fram til situasjonen har normalisert seg.

Hvordan virker det?

Du finner takeaway-måltidene i appen på samme måte som du finner overskuddsmat. Vi har merket profilene med #Lokalhelt slik at det skal bli enklere å finne via søkefunksjonen. Nye spisesteder legges til fortløpende.

Åpne appen

Vi prioriterer sikkerheten din høyt. Det er fortsatt trygt å bestille takeaway. Vi ber deg følge de til en hver tid gjeldene rådene fra norske helsemyndigheter. Tusen takk til alle der ute som står på for å holde hjulene i gang, og sørger for at vi kommer oss trygt gjennom situasjonen. Ta vare på deg selv og andre, og sveip din egen bestilling når du henter måltidet ditt.

Magnus Brune

Community manager