Matredding på Google Campus - Opplev Madrid

a year ago

Om du besøker den spanske hovedstaden i sommer er det visse steder (og spisesteder) du ikke bør gå glipp av! Vi har samlet matreddernes beste Madrid-tips for å hjelpe deg å få en grønnest mulig ferie!

La oss starte med flotte La Puerta del Sol, midt i kjernen av byen. Her finner du ikoniske El Oso y el Madroño, statuen av en bjørn og et tre, i tillegg til blant annet det legendariske Tio Pepe-skiltet.  Herfra er det enkelt å bevege seg videre i byen – for eksempel mot Plaza de Cibeles, hvor du finner de to mest kjente museumene i Madird, Museo del Prado og Reina Sofía. Deretter kan dagen toppes i Parque del Retiro, hvor du kan slappe av eller ta deg en rotur. Redd et sunt og raskt måltid hs Magasand på veien for å tilføre det lille ekstra.

 


Gran Vía er et selvfølgelig punkt på programmet for mange Madrid-turister. Gaten er full av butikker og bra spisesteder. I nærheten finner du også Fuencarral-gaten, som leder deg til to v de kuleste stedene å redde mat i Madrid. På den ene siden finner du Chueca, hvor du kan redde et digg måltid hos Taberna La Kika eller sunn juice hos Fit Food. På den andre siden har du Malasaña, hvor det bugner med second-hand-butikker og hippe restauranter og puber. Etter å ha smakt på lokale håndverksøl foreslår vi å redde en pizza hos Grosso Napoletano eller meksikansk mata hos Las Mañanitas!

 

Ikke glem å ta turen innom Slottet, og dets spektakulære slottshage, Campo del Moro. Og få med deg solnedgangen fra Templo de Debod! Å nyte et reddet måltid i parken rundt Templo de Debod er den perfekte ettermiddagsaktivitet. Redd for eksempel med deg en godbit fra La Oriental Bakeri eller Sushi fra Niguiri. Et lite stykke unna finner du nye Madrid Río, som er det perfekte sted å spise sandwichene du har reddet hos Do Eat Google Campus.

Madrid har et godt nettverk av elektriske sykler som gjør det enkelt å komme seg rund. Madrids befolkning er også svært stolte av springvannet sitt, som påstås å være det beste i landet – så ta med deg en gjenbrukbar flaske for å opprettholde væskebalansen gjennom dagen. Og når vi først er inne på å redusere plastforbruk kan det nevnes at det er massevis av zero waste-butikker hvor du kan redde mat i Madrid, som for eksempel Mercado Acre i Malasaña.

Her har vi trukket fram noen av matreddernes favoritter for en bærekraftig tur til Madrid, men det var så mange gode forslag at vi ikke kunne la være å nevne et par til:

  • Digg brunsj fra Brunch Club
  • Brød og bakverk fra Obrador La Hogaza
  • Kaker og cookies La Cocina De Mi Vecina
  • Bakeriet Panadería Panic
Carmen Huidobro
Movement

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play