Møt matredderne: Jeanette

a month ago

Hils på Jeanette! Hun jobber som forretningsutvikler hos oss, og ringer rundt for å få enda flere butikker til å bli med i den viktige kampen mot matsvinn. Og det er ikke bare matsvinnproblemet som engasjerer. På fritiden jobber hun frivillig med saker hun brenner for, som for eksempel dyrevern. Å ha Jeanette som kollega er en skikkelig energiboost, og vi setter stor pris på det gode humøret hun bringer til kontoret hver dag!

Hva er din favorittmat?

Jeg har egentlig ikke noen favorittmat. Finnes for mye god mat til at jeg har det. Her er noe av det jeg digger: Pasta pesto, lasagne, wok, kikertomelett, pølser, fyldige salater, tapas, meze, quiche med silketofu, scrambled tofu, bernaisesaus, pizza, husmannskost, brødmat, chili, hvitløk and the list can go on and on ;)

Hvorfor er du en matredder?

Jeg er veldig opptatt av miljøet og mener at vi alle har et ansvar. Å redusere sitt eget matsvinn og å redde overskudd fra spisesteder og butikker gjennom Too Good To Go, er en konkret og effektiv måte å bidra til at samfunnet blir mer bærekraftig.

Hva er ditt beste matreddertips?

Ta små steg om gangen og gjør matredding til noe gøy i hverdagen.

Hvem inspirerer deg?

Hanne Johansen. Som er min kjære kollega og venn. Resten av gjengen i Too Good To Go inspirerer meg også masse, hver eneste dag! <3 Heldigvis lever vi i en verden hvor det finnes utallig med inspirerende og engasjerende mennesker. Jeg skal ikke ramse opp alle her - det blir så lang liste.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Hemmelig. Nei da :) Jeg er veldig glad i å henge med venner. Blir mye kos med katta. Liker godt å gå tur i skogen. Jeg er også veldig glad i å jobbe frivillig for saker jeg brenner for, som dyrevern.

Magnus Brune
Community manager

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play