Møt matredderne: Kristin

Magnus Brune

3 months ago

Dette er Kristin. Hun jobber som partner specialist i Too Good To Go, og har dermed ansvar for at butikkene får en så god opplevelse som mulig med matreddingen sin. Hun har også bidratt med mange bilder av forundringsposer hun har reddet – både før og etter hun startet i jobben hos oss, og byr på toppen av det hele på gode matreddertips på kontoret (eller på Zoom). Under kan du bli enda bedre kjent med Kristin:

Hva er din favorittmat?

Jeg elsker mat, og tenker alltid på hva mitt neste måltid skal være. Må likevel svare at taco er og blir en favoritt! Eller bestille masse småretter som man deler med de man er med, det beste som finnes er å få smake på litt av alt!

Hvorfor er du en matredder?

Jeg er vokst opp i en familie som jublet høyt over å få spist opp restene i kjøleskapet, og dette har smittet over på meg. Jeg har nok alltid vært veldig opptatt av å ikke kaste mat, men det er først i voksen alder at jeg ble opptatt av miljøet. Å redde mat er noe av det enkleste og viktigste vi som enkeltmennesker kan gjøre for å redusere klimautslippene.

Hva er ditt beste matreddertips?

Vanskelig å velge, det finnes så mange enkle og gode tips! Noen av de jeg bruker oftest selv er å skjære opp og fryse ned brød jeg har reddet via Too Good To Go eller rive og fryse gulost jeg ikke får spist opp, som senere tas i bruk til gratenger, pizza osv.

Hvem inspirerer deg?

Først og fremst mine dyktige kollegaer i Too Good To Go!

Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Henger med venner, tester ut Oslos restauranter, reiser, trener og lærer meg spansk. Og akkurat nå - bryllupsplanlegging<3

Magnus Brune

Community manager