Møt matredderne: Ann-Kristin - vår nye Country Manager

a year ago

Ann-Kristin er det siste tilskuddet i Too Good To Go-gjengen, som vår nye Country Manager. Hun drømmer om at Too Good To Go skal bli en del av matinnkjøpene for den jevne nordmann og bidra til at matsvinnet i Norge blir kraftig redusert.

Ann-Kristin er en ivrig matredder og vår nye Country Manager!

Ofte finner du henne på jakt etter delikatesser som snart går ut på dato for å lage gourmetmiddager til en rimelig penge til sin lille familie / sin glupske to-åring.

Ann-Kristin har bakgrunn som intraprenør og entreprenør, blant annet innenfor sunn og bærekraftig fast food. Hun kommer sist fra Storebrand, der hun ledet utviklingen av en ny tjeneste i det norske markedet.


Vi har stilt Ann-Kristin noen spørsmål:

Hva er din favorittmat?

Oi det er vanskelig. Et perfekt stekt andebryst med sprø grønne bønner og fikensaus, kanskje.


Hvorfor er du en matredder?

For det første elsker jeg mat, så jeg liker ikke å kaste det. Men den viktigste årsaken er riktignok at 1/3 av all mat kastes. Matsvinn representerer en stor miljøpåvirkning som jeg ønsker å bidra til å gjøre noe med. For hver porsjon vi redder gjennom appen, spares planeten for rundt 2,5 kg CO2e-utslipp!


Hva er ditt beste matreddertips?

Planlegge ukesmenyen og lage handlelister - det gir bedre mat, er bra for lommeboken og man kaster mindre. Også bruke Too Good To Go da selvfølgelig!


Hvem inspirerer deg?

Mine nye kollegaer, som mange har jobbet frivillig for Too Good To Go lenge i kampen mot matsvinn. De viser et inspirerende engasjement.


Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Er sammen med venner og familie - jeg elsker å henge med min lille sønn Emil. Ellers er jeg glad i å være ute i naturen (gjerne med ski på beina), lage god mat i godt lag og trene yoga - det gjør meg til et bedre menneske.

Magnus Brune
Community manager

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play