Møt matredderne: Julian

a year ago

Denne måneden får du møte vår kundeserviceekspert, Julian! Julian flyttet fra Tyskland til Norge for ett år siden, og har siden vært en viktig del av Too Good To Go-teamet. Han er alltid beredt til å svare på henvendelser fra matreddere som deg, og er også en person andre i teamet kommer til for å få svar på sine spørsmål. Med andre ord en viktig del av teamet, og en fin kollega å ha!

Vi stilte Julian noen spørsmål:

Hva er din favorittmat?

Jeg liker variert mat så etter at jeg har spist noe salt, spiser jeg som oftest noe søtt. Jeg liker også å prøve forskjellige typer mat i løpet av et måltid og ville derfor ha sagt at tapas er min favorittmat. Det er perfekt for meg fordi man kan smake på mange ulike retter uten å bli lei.

Hvorfor er du en matredder?

I mange kulturer er mat, matlaging og spising en opplevelse som bringer folk sammen, og matredding kan være en del av det. Jeg syns det er veldig givende å lese eller høre om folk som forteller venner og familie om sin Too Good To Go fangst. Matredding er en av få ting som virkelig skaper en vinn-vinn-vinn-situasjon. Det forbinder mennesker, hjelper miljøet og bidrar til samfunnet som helhet på en positiv måte.

Hva er ditt beste matreddertips?

Restepai! Finn en paideig-oppskrift og fyll den med hva som helst. Det er lett å lage, man kan bruke mange ulike matrester fra både mat- og kjøleskap, fryse den, og på denne måten ha mat i flere dager.

Hvem inspirerer deg?

Det kommer veldig an på konteksten – egentlig kan alle inspirere meg. Så for meg er det mindre den enkelte personen som inspirerer, men heller de handlingene vi alle kan gjøre for å forenkle, finne en løsning eller forbedre verden i det daglige. Ofte er inspirasjonen man søker nærmere enn man kanskje tror.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?

Før sommeren brukte jeg mye tid med bryllupsplanlegging, mens nå har jeg mer fokus på å nyte tiden med venner og familie. I tillegg trives jeg godt med litt trening, og når den mørkere årstiden kommer liker jeg også å bake og lage god mat.


Magnus Brune
Community manager

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play