Møt matredderne: Magnus

7 months ago
Nå er det på høy tid å endelig få møte Magnus - han som vanligvis skriver Møt matredderne-innleggene! Magnus er community manager, som det så fint heter i vår internasjonale bedrift. I tillegg til blogging jobber han med sosiale medier, nyhetsbrev, oversetting og en lang liste med andre ting relatert til markedsføring og kommunikasjon.

Som kontorets språkekspert må han på daglig basis lese gjennom andres tekstutkast og svare på spørsmål om tankestreker og semikolon – men med nok kopper kaffe kommer han seg bra gjennom arbeidsdagen allikevel. Fritiden fyller Magnus med kor (han ble nylig Norgesmester!) og en frossenpizza i ny og ne. Les mer om vår kjære kollega fra Stavanger under!
  

Hva er din favorittmat?

Det er et vanskelig spørsmål! Men nå i juletidene må jeg kanskje trekke fram Morfars lutefisk som en stor favoritt. Ellers kan jeg også nyte en god frossenpizza i ny og ne.

Hvorfor er du en matredder?
Fordi hvorfor ikke? Ingen liker å kaste mat, eller å sløse med penger og ressurser. Gjennom jobben har jeg også lært mye nytt om matsvinn som gjør at engasjementet fortsetter å vokse dag for dag!

Hva er ditt beste matreddertips?
Alt går på pizza! Og om det ikke går på pizza kan du helt sikkert blande deg en salat.

Hvem inspirerer deg?
Mange! Jeg lar meg inspirere av alle jeg omgås med, og tror alle har egenskaper eller kunnskap som jeg kan lære noe av. Spesielt lar jeg meg inspirere av kollegaene mine, som stadig overrasker med hva de kan. I tillegg er alle andre som jobber med matsvinn en stor inspirasjonskilde – for eksempel folka i Matvett, Matsentralen og Spis opp maten.

Hva gjør du når du ikke er på jobb?
Mye av tiden jeg før kalte fritid går til å synge i kor. Siden jeg flyttet fra Stavanger til Oslo for 4,5 år siden har jeg vært medlem av Den norske Studentersangforening, som er en fantastisk gjeng å både synge med og å tilbringe tid med. Nå for tiden er vi i ferd med å avslutte 2019 med julekonserter, etter et spennende år fylt med konkurranser og små og store konserter.


Hanne Johansen
Matredder og kommunikasjonsrådgiver

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play