Mye å by på - Opplev Barcelona

a year ago

Barcelona er en av de beste byene å besøke i sommer. Strender, god middelhavsmat, og tusenvis av ting å utforske. Og best av alt - byen er perfekt for en bærekraftig ferie.

La oss starte med det mest ikoniske og mest besøkte stedet i byen: La Sagrada Familia – et obligatorisk stopp for alle turister. Å besøke Grácia-nabolaget er alltid en god plan, med sine vakre gater og torg. Sett deg et fint sted og nyt en godsak fra Rawmantics de Verdaguer eller sandwicher og salater fra Crema Café. Rundt lunsjtider kan du stikke innom Les Tres a la Cuina eller Crillo for å redde en forundringspose med spennende mat.

 

Etterpå burde du besøke La Pedrera eller Casa Batló, to fantastiske steder i Passeig de Gràcia. I nærheten finner du Gaudi's spektakulære Park Güell. Og hvis du føler for en gåtur er Tibidabo Mountain et fantastsk sted å nyte solnedgangen med hjemmelaget is, reddet hos Kronos Natural Taste. 

Likevel – noe av det mest karakteristiske ved Barcelona er dens historiske gater. For å oppleve dette er det gotiske nabolaget El Gòtic et fint sted å starte – kanskje med en focaccia fra Puglia in Tavola i hånda. Avslutt deretter dagen med en tur i fantastiske Rambla de Barcelona og et besøk på velkjente Mercado de la Boquería.

Om du får tid burde du også vurdere en tur med kabelbanen mot Monjuïc, og Anella Olímpica, hvor du vil finne det perfekte sted for å kose deg med et næringsrikt måltid, som for eksempel en klassisk "salmorejo" reddet hos Cuvi Sant Gervasi. Trenger du en pause fra varmen bør du besøke den vakre Parque de la Ciutadella, eller vurdere en svømmetur på Barceloneta-stranden.

Men det handler ikke bare om mat når du skal reise bærekraftig. Barcelona har et godt tilbud av kollektivtrafikk, som enkelt tar deg rundt i byen. Det er også gode muligheter for å leie en sykkel.

Vi har nå nevnt noen av de mest populære forslagene fra våre brukere, men det var så mange gode forslag at vi ikke kunne la være å nevne et par til:

  • Redd god dessertmat hos Chouchou
  • Viridi in Frances Macià har deilig vegetarisk og vegansk mat
Carmen Huidobro
Movement

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play