Pizza, pasta og mote - Opplev Milano

a year ago

GUIDE TIL MILANO

Milano er kjent for sin fasjonable mote. Ta på deg finklærene og blend inn blant byens mange moteløver. I hjertet av Milano, rett ved Duomo, kan du starte byturen din i Via Torino – en av byens mest kjente handlegater. Når det er tid for en pause fra det travle folkelivet, sjekk om du kan redde mat hos Exki, for å oppleve nydelig mat basert på lokale råvarer.

Langs Via Torino, når du passerer Columns of San Lorenzo, finner du nattelivets sentrum, Navigli. Tidligere ble Navigli ansett som en perifer og shabby del av Milano, men i dag er det blitt et attraktivt område å besøke hvis man vil ta seg en fest. Om dagen kan du ta en spasertur langs Darsena og faller kvelden på så kan det smake det godt med en aperitif langs en av kanalene. Det er masse å finne på i Navigli, du kan mønstre på båt, sjekke ut kunstgalleri og nyte en pizza fra Bottega Mascadellli – et pizzabakeri som lar deigen heve i to døgn som gir en lett og sunn pizza som ikke sveller.

Isola er et populært historisk distrikt i Milano. Det vokste frem som en arbeiderbydel i nærheten av fabrikkene og jernbanen, men har i nyere tid blitt en hipp og livlig kulturplass. En av hovedattraksjonene her er Bosco Verticale, som betyr vertikal skog på norsk. Det er en av de mest innovative og vakre skykraperne i verden med trær og busker som "vokser oppover" hele bygningen. I nærheten kan du redde mat fra Poke House.

Porta Genova er lokalisert i hjertet av det historiske senteret i Milano. Befinner du deg i dette området er det obligatorisk å besøke Sant'Ambrogio-basilikaen. Det er en av de eldste og mest symbolske kirkene i Milano. Kirken ble ødelagt under andre verdenskrig og er bygd opp igjen, men brorparten av innholdet, som malerier, skulpturer og ornamenter overlevde. En annen religiøs severdighet i området er Santa Maria delle Grazie-kirken. På en av veggene finner du Leonardo Da Vincis ikoniske veggmaleri «Nattverden». Blir du sulten av alle severdighetene kan du redde deilig mettende bakst fra håndbakeriet Le Polveri.

Å bruke Too Good To Go i utlandet har aldri vært lettere. Last ned appen og velg hvor du er og redd deilig overskuddsmat mens du er på ferie!

Nora Di Cesare
Team Marketing

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play