Bestilling & henting

Om bestilling, betaling og henting av overskuddsmat.

Hva skjer hvis jeg ikke henter maten?

Å møte opp til den angitte hentetiden er en sentral del av avtalen når man bestiller overskuddsmat i appen. Når maten ikke blir hentet risikerer maten å havne i søpla. Vi refunderer ikke uavhentede bestillinger og vi anbefaler derfor å kansellere bestillingen i appen (opp til 3 timer før hentetid) eller be noen andre hente maten hvis du ikke har mulighet selv.

Hvordan betaler man på Too Good To Go?

Du kan betale med VISA eller Mastercard i appen.

Er det trygt å betale i appen?

Ja, det er trygt å betale i appen. All betalingsinformasjon blir kryptert slik at hverken vi eller andre kan se den.

Jeg har fått nytt betalingskort, hvordan endrer jeg betalingsinformasjonen min?

Gå inn på «Innstillinger» og så «Betalingsinformasjon» i appen. Slett ditt gamle betalingskort og legg til ditt nye.

Kan noen andre hente overskuddsmaten for meg?

Ja, men da må vedkommende enten ha med seg din telefon eller få din innlogging slik at betjeningen får sveipet din kvittering! Husk: Ingen kvittering, ingen overskuddsmat!

Kan jeg kansellere bestillingen min?

En bestilling kan kanselleres opptil tre timer før det angitte hentetidspunktet. Dette gjør du nederst på kvitteringsiden i appen.

Bestillingen min ble kansellert av spisestedet, men jeg har ikke fått pengene tilbake på konto?

Når en bestilling kanselleres, enten av deg eller av spisestedet, blir dette gjort før betalingen har gått igjennom. Beløpet er da kun reservert, og refunderingen vil derfor skje som en avreservering. Ikke som et innskudd på din konto - pengene vil altså ikke forlate kontoen din. Hvis det allikevel virker som om pengene har blitt trukket fra kontoen, ta kontakt på [email protected] – så skal vi undersøke nærmere!

Betalingen min gikk ikke gjennom, men det ser ut som at jeg har blitt trukket for penger?

Når en bestilling av en eller annen grunn ikke går gjennom, blir beløpet reservert for så å kort tid etter bli avreservert og tilgjengelig på kontoen din igjen. Dette skjer som regel i løpet av dagen, men det kan også ta noen dager, avhengig av banken din. Merk at pengene ikke vil komme tilbake som et innskudd på kontoen din, ettersom de ikke har blitt trukket, men som en avreservering av det reserverte beløpet.