Generelt

Litt om appen vår.

Hva er Too Good To Go?

Too Good To Go er en brukervennlig og gratis app som bidrar til å redusere matsvinn. Vi kobler forbrukere opp mot spisesteder som har overskuddsmat som ellers ville blitt kastet. Too Good To Go er også en holdningskampanje. Vi jobber med å bevisstgjøre våre brukere og samarbeidspartnere om at matsvinn er et stort miljøproblem som kan gjøres noe med!

Koster det noe å bruke appen?

Det er helt gratis å laste ned appen, men du må selvfølgelig betale litt for maten.

Hva slags mat kan jeg redde?

Du finner masse forskjellig mat på Too Good To Go. Vi samarbeider med alt fra bakerier, bensinstasjoner, dagligvarebutikker, kantiner, kafeer til hoteller og kiosker.

Hvordan registrerer jeg butikken min?

Det er enkelt å bli med på Too Good To Go! Send oss en e-post til [email protected] så tar vi kontakt med deg så fort vi kan. Du kan også registrere spisestedet ditt via skjemaet på denne siden.

Hvordan bestiller og henter jeg mat?

Last ned appen via App Store eller Google Play og opprett en konto. Når du er logget inn får du opp spisestedene og butikkene som finnes i nærheten. Velg det du har lyst på og betal i appen. Møt opp hos spisestedet til angitt hentetidspunkt og vis kvitteringen til betjeningen. Ta med deg maten hjem og nyt med ekstra god samvittighet.

Hvordan endrer jeg informasjonen min?

Når du er logget inn på kontoen din i appen er det mulig å endre opplysningene dine, passord og betalingsinfo.

Hva er en matredder?

Du er en MATREDDER hvis du redder mat via Too Good To Go, prøver å spise opp maten du har hjemme i kjøleskapet og sprer restekjærlighet!

Flere spørsmål?

Hvis det er noe annet du lurer på så send oss en mail på [email protected] :-)