Om overskuddsmat

Alt du lurer på om overskuddsmat!

Hva er overskuddsmat?

Overskuddsmat er god og spiselig mat som er til overs når et spisested eller en butikk skal stenge for dagen. Dette er mat som står i stor fare for å havne i søpla - og det er nettopp dette Too Good To Go prøver å unngå!

Hva slags overskuddsmat kan jeg redde?

Du finner masse forskjellig mat på Too Good To Go. Vi samarbeider med alt fra bakerier, bensinstasjoner, dagligvarebutikker, kantiner, eventbyråer, kafeer til hoteller og kiosker osv.

Smaker overskuddsmat godt?

Overskuddsmat smaker herlig!

Hvor mye overskuddsmat får jeg?

Innholdet i porsjonene vil naturligvis variere fra sted til sted og dag til dag, men vi er svært opptatt av at du som matredder skal få en god mengde mat og valuta for pengene.

Når blir overskuddsmaten tilgjengelig i appen?

Noen spisesteder har et fast antall porsjoner som legges ut hver dag. Morgendagens porsjoner blir lagt ut etter dagens hentetid har utløpt. Det vil si at du kan planlegge morgendagens matredding allerede i dag! Mange spisesteder og butikker legger også ut flere porsjoner i løpet av dagen hvis de har mer overskuddsmat enn beregnet.

Jeg er vegetarianer, har allergier, eller kan av andre årsaker ikke spise all type mat

Vi har foreløpig ikke noe opplegg for å sortere ut porsjoner til matreddere med spesielle behov. Selv om det kanskje virker enkelt så er det dessverre en del utfordringer knyttet til dette med å sortere porsjonene, hovedsakelig fordi det er veldig vanskelig å vite hva slags mat som vil være til overs på slutten av dagen. Per dags dato er den eneste måten å sikre seg vegetarisk eller vegansk overskuddsmat på å bestille fra et spisested som kun serverer dette.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med overskuddsmaten?

Når du redder mat med Too Good To Go så skal du få god og spiselig mat til en god pris. Hvis du opplever å bli misfornøyd så send oss en e-post, helst med bilder, til [email protected] snarest. Din tilbakemelding er viktig for oss slik at vi kan opprettholde kvaliteten på konseptet.