Presse

Her finner du kontaktinfo, bilder, pressemeldinger og Too Good To Go i media

Teamet

Too Good To Go i media

Et utvalg saker om Too Good To Go i media

Bakte og spiste Too Good To Gos første kampanje
20 days ago
Too Good To Go lanserer sin første kampanje i Norge - utarbeidet av Morgenstern, bakt av Godt Brød og spist av matreddere.
Kronikk: Matsvinnet skal halveres. Hvordan kommer vi dit?
22 days ago
Even Rydningen, samfunnsansvarlig i Too Good To Go, skriver om hvordan vi kan nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030 - fra et overordnet og forbrukerrelatert perspektiv. Norske forbrukere står for 60 % av svinnet, og Even ønsker blant annet å få frem hvor viktig det er at alle tar eierskap til matsvinn og gjør det vi kan for å bekjempe dette.
Vi verdsetter mat i større grad enn før koronakrisen
a month ago
Norstat har gjort en undersøkelse på vegne av Too Good To Go, blant 1061 respondenter. Her presenteres noen av hovedfunnene. Undersøkelsen ser nærmere på om koronakrisen har påvirket våre matvaner og holdninger til mat. Blant annet kommer det frem at 1 av 4 har fått nye matvaner og at det er positive holdningsendringer på gang. Vi verdsetter mat høyere og setter mer pris på dem som jobber med å skaffe oss maten; fra bønder til ansatte i matbutikken.
Kinoene selger godteriet sitt
2 months ago
Kinoer som har måttet stenge samarbeider med Too Good To Go om å legge ut godteriet sitt i appen. Det har vært populært.
Innlegg: Hold liv i de små spisestedene - de trenger kunder
2 months ago
I dette innlegget skriver Lene Kallum i Too Good To Go om verdien av de små spisestedene. Hun forteller om et lite sted som måtte stenge som følge av koronakrisen, positive livredningstiltak i bransjen og hvor viktig det er at vi benytter oss av take away og andre initiativer. Ikke minst oppfordrer hun til at vi besøker restaurantene igjen.
Matreddingsdugnad for å bekjempe svinn
3 months ago
For å unngå matsvinn da restauranter, hoteller og kantiner stengte, lagde Nortura og Too Good To Go en "matreddingsdugnad". Nortura i Sarpsborg og Tønsberg satt på flere tonn med kjøtt som skulle vært solgt til proffmarkedet. Én av løsningene for å unngå svinn ble å legge ut varene i Too Good To Go-appen. De fikk ben å gå på.
Tilbyr midlertidig take away-løsning
3 months ago
Too Good To Go stiller appen til rådighet for serveringsteder som ønsker å tilby take away til vanlig pris - som et supplement til posene med overskuddsmat. Flere serveringssteder sliter som følge av koronakrisen, og take away er én av måtene de kan overleve på.
Restaurantmat i krisetider: Disse holder åpent
4 months ago
Landet stenger ned og mange restauranter må lukke dørene, i alle fall midlertidig. Denne artikkelen setter fokus på hvordan Oslo-restaurantene tilpasser seg en ny hverdag. Too Good To Go er også med i saken. Appen har vært aktiv gjennom hele koronatiden, men også vi har merket situasjonen.
Har reddet over 11.000 måltider fra å havne i søpla
5 months ago
Av de totalt 76 butikkene og spisestedene på Romerike som er med på samarbeidet, er Aanerud Bakeri på Jessheim en av dem som solgte klart mest «restemat» i løpet av fjoråret, med totalt 3.427 såkalte forundringsposer. – Tidligere opplevde vi at noen unnskyldte seg for at de kjøpte en slik pose – siden de tenkte at det var for dem med dårlig råd – mens nå tenker flere at de heller er mer miljøbevisst, og kommer rakrygget inn.
En million nordmenn har lastet ned appen – Nå skal den lanseres i USA
6 months ago
Matredderbedriften Too Good To Go har opplevd stor vekst siden oppstarten i 2015. Selskapet satser nå videre i USA, mens det på hjemmebane blir et økt fokus på dagligvaresvinn.