Presse

Her finner du kontaktinfo, bilder, pressemeldinger og Too Good To Go i media

Teamet

Too Good To Go i media

Et utvalg saker om Too Good To Go i media

Kronikk: Klart folk vil bidra til å redusere matsvinnet – de må bare få muligheten
3 months ago
Tonnevis av mat kastes før den når butikkhyllene. Forbrukerne vil ikke ha frukt og grønt med uvant størrelse og fasong, påstås det. Samtidig ser vi en stor vilje i befolkningen til å endre vaner for å redusere matsvinnet. Er det enorme svinnet i produksjonsleddet basert på en myte?
Rakettvekst for matrest-appen Too Good To Go: Fra null til 750.000 brukere på tre år
7 months ago
I Norge har selskapet siden oppstarten i 2016 reddet to millioner måltider. Den tosidige salgskanalen har også fått med seg over 1200 utsalgssteder og nesten 750.000 registrerte brukere over hele landet. – Det viser at det er stor vilje til å gjøre en innsats for miljøet når det tilrettelegges for det. Vi er stolte av at appen vår gjør det enklere å ta miljøvennlige valg, sier daglig leder Ann-Kristin Raknes Pfründer i Too Good To Go Norge.
Distriktsnyheter Midtnytt - Matreddere
7 months ago
Mobilappen Too Good To Go har redda to millioner fra søppelkassa siden 2016. Ypperlig å redde verden, mens vi får god mat billig, sier brukerne.
KRONIKK: Nei, det er ikke flaut å ta med hjem resten av maten fra restauranten i en doggy-bag
a year ago
Om restaurantene tilbyr en matredderboks sammen med regningen, er jeg sikker på at kunden i de aller fleste tilfeller vil takke ja. Vi må la matredderboksen bli en selvfølgelighet. Så får det heller bli flaut å la maten ligge igjen på tallerkenen.
Lyst på mat som skulle gått i søpla? – Denne appen er perfekt for studenter
a year ago
Ifølge Sandmæl kan det være penger å spare på å bruke appen Too Good To Go. – Jeg blir glad når jeg kommer over tjenester som Too Good To Go, som både tenker på jordkloden vår og på forbrukerens beste. Her kan det jo være fine summer å spare, særlig hvis du bytter ut vanlig take away mot overskuddsmat, sier hun.
På tre år har 1,5 millioner porsjoner med overskuddsmat blitt reddet
a year ago
Lærdal Grønt blir trukket fram som et godt eksempel på hvordan også matprodusenter kan redde overskuddsmat fra å gå i søpla. I sommer fikk bedriften over 2.000 kilo moreller avvist av grossist fordi de ikke oppfylte kravene deres.
Er nyttårsforsettet ditt å kaste mindre mat? Her er fem tips som kan hjelpe deg å redusere matsvinn
a year ago
For å redusere svinnet har Too Good to Go kommet opp med noen enkle tips man kan ta med seg, og oppfordrer alle til å tenke over hva man kaster i matavfallet.
NRK P1 Østfold - Morran i Østfold
a year ago
Julen er høytid for matkasting. Vi snakket med NRK Østfold om matsvinnproblematikken og delte noen av våre beste tips for å ta vare på maten i jula.
Innovasjon kan føre til mindre matsvinn
a year ago
Firmaet Too Good To Go har fått mye spalteplass i norske medier, med god grunn. Appen bidrar til å redusere matsvinn ved at kafeer og restauranter kan selge maten de har igjen på slutten av dagen billigere til appens brukere. Too Good To Go er et premieeksempel på at innovasjon og teknologi kan bidra til å bevege markedet i riktig retning med reduksjon av matsvinn og smartere løsninger.
Kronikk: Døden i kjøleskapet
a year ago
Alle kjenner til den øverste hylla i kjøleskapet. Den som altfor ofte blir en kirkegård for halvfulle glass med tacosalsa og pesto, og beskjedent brukte bokser med rømme eller crème fraîche.