Presse

Her finner du kontaktinfo, bilder, pressemeldinger og Too Good To Go i media

Teamet

Too Good To Go i media

Et utvalg saker om Too Good To Go i media

Unge er minst bevisste på matsvinn
9 days ago
I spalten "Ukens grønne" forteller Aftenposten en undersøkelse vi har gjort, hvor det kommer frem at unge er mindre opptatt av matkasting enn resten av befolkningen. Leder i Spis opp maten, Mette Havre, gir også gode tips til hvordan man kan unngå at maten havner i søppelkassen.
Radiointervju på "Ferievikarene" på NRK P1+
19 days ago
I sommer gjestet vi "Ferievikarene" på NRK P1+. Hva jobber Too Good To Go med? På hvilken måte er matsvinn en utfordring? Og hva får man i forundringsposene? Dette var noen av temaene vi snakket med programleder Tande P om. Takk for at vi fikk komme!
Bendik Walderhaug intervjues på TV2 Nyhetskanalen
a month ago
Walderhaug jobber som salgssjef i Too Good To Go og er én av de nominerte i D2 og DNs kåring "Lederstjerner 2020" - sammen med totalt 30 ledere under 30 år som vil gjøre verden til et mer bærekraftig sted. Her intervjues han på TV2 Nyhetskanalen.
Bakte og spiste Too Good To Gos første kampanje
2 months ago
Too Good To Go lanserer sin første kampanje i Norge - utarbeidet av Morgenstern, bakt av Godt Brød og spist av matreddere.
Kronikk: Matsvinnet skal halveres. Hvordan kommer vi dit?
2 months ago
Even Rydningen, samfunnsansvarlig i Too Good To Go, skriver om hvordan vi kan nå målet om å halvere matsvinnet innen 2030 - fra et overordnet og forbrukerrelatert perspektiv. Norske forbrukere står for 60 % av svinnet, og Even ønsker blant annet å få frem hvor viktig det er at alle tar eierskap til matsvinn og gjør det vi kan for å bekjempe dette.
Vi verdsetter mat i større grad enn før koronakrisen
2 months ago
Norstat har gjort en undersøkelse på vegne av Too Good To Go, blant 1061 respondenter. Her presenteres noen av hovedfunnene. Undersøkelsen ser nærmere på om koronakrisen har påvirket våre matvaner og holdninger til mat. Blant annet kommer det frem at 1 av 4 har fått nye matvaner og at det er positive holdningsendringer på gang. Vi verdsetter mat høyere og setter mer pris på dem som jobber med å skaffe oss maten; fra bønder til ansatte i matbutikken.
Matredderen: Bendik Walderhaug i Too Good To Go
3 months ago
Dette er veldig kult! Vår salgssjef, Bendik Walderhaug, er nominert til D2 og DNs kåring "Lederstjerner 2020". De nominerte er 30 personer under 30 år som vil gjøre verden mer bærekraftig. I forbindelse med nominasjonen er Bendik portrettert i D2 som "Matredderen". Skrevet av Line Kaspersen og fotografert av Sigurd Fandango.
Kinoene selger godteriet sitt
3 months ago
Kinoer som har måttet stenge samarbeider med Too Good To Go om å legge ut godteriet sitt i appen. Det har vært populært.
Innlegg: Hold liv i de små spisestedene - de trenger kunder
4 months ago
I dette innlegget skriver Lene Kallum i Too Good To Go om verdien av de små spisestedene. Hun forteller om et lite sted som måtte stenge som følge av koronakrisen, positive livredningstiltak i bransjen og hvor viktig det er at vi benytter oss av take away og andre initiativer. Ikke minst oppfordrer hun til at vi besøker restaurantene igjen.
Matreddingsdugnad for å bekjempe svinn
4 months ago
For å unngå matsvinn da restauranter, hoteller og kantiner stengte, lagde Nortura og Too Good To Go en "matreddingsdugnad". Nortura i Sarpsborg og Tønsberg satt på flere tonn med kjøtt som skulle vært solgt til proffmarkedet. Én av løsningene for å unngå svinn ble å legge ut varene i Too Good To Go-appen. De fikk ben å gå på.