Presse

Her finner du kontaktinfo, bilder, pressemeldinger og Too Good To Go i media

Teamet

Too Good To Go i media

Et utvalg saker om Too Good To Go i media

Har reddet over 11.000 måltider fra å havne i søpla
4 months ago
Av de totalt 76 butikkene og spisestedene på Romerike som er med på samarbeidet, er Aanerud Bakeri på Jessheim en av dem som solgte klart mest «restemat» i løpet av fjoråret, med totalt 3.427 såkalte forundringsposer. – Tidligere opplevde vi at noen unnskyldte seg for at de kjøpte en slik pose – siden de tenkte at det var for dem med dårlig råd – mens nå tenker flere at de heller er mer miljøbevisst, og kommer rakrygget inn.
En million nordmenn har lastet ned appen – Nå skal den lanseres i USA
4 months ago
Matredderbedriften Too Good To Go har opplevd stor vekst siden oppstarten i 2015. Selskapet satser nå videre i USA, mens det på hjemmebane blir et økt fokus på dagligvaresvinn.
NRK P1 Møre og Romsdal - Matredning
5 months ago
Vi oppsummerer matredderåret 2019 og deler tips til hvordan man kan bli en matredder i 2020.
Vil endre returordninga på brød
6 months ago
Returordninga på brød er en hvilepute, mener selskapet Too Good To Go. De mener det er på tide å se på alternative løsninger for å hindre brødsvinn.
Kronikk: Klart folk vil bidra til å redusere matsvinnet – de må bare få muligheten
7 months ago
Tonnevis av mat kastes før den når butikkhyllene. Forbrukerne vil ikke ha frukt og grønt med uvant størrelse og fasong, påstås det. Samtidig ser vi en stor vilje i befolkningen til å endre vaner for å redusere matsvinnet. Er det enorme svinnet i produksjonsleddet basert på en myte?
Rakettvekst for matrest-appen Too Good To Go: Fra null til 750.000 brukere på tre år
a year ago
I Norge har selskapet siden oppstarten i 2016 reddet to millioner måltider. Den tosidige salgskanalen har også fått med seg over 1200 utsalgssteder og nesten 750.000 registrerte brukere over hele landet. – Det viser at det er stor vilje til å gjøre en innsats for miljøet når det tilrettelegges for det. Vi er stolte av at appen vår gjør det enklere å ta miljøvennlige valg, sier daglig leder Ann-Kristin Raknes Pfründer i Too Good To Go Norge.
Distriktsnyheter Midtnytt - Matreddere
a year ago
Mobilappen Too Good To Go har redda to millioner måltider fra søppelkassa siden 2016. Ypperlig å redde verden, mens vi får god mat billig, sier brukerne.
Kronikk: Nei, det er ikke flaut å ta med hjem resten av maten fra restauranten i en doggy-bag
a year ago
Om restaurantene tilbyr en matredderboks sammen med regningen, er jeg sikker på at kunden i de aller fleste tilfeller vil takke ja. Vi må la matredderboksen bli en selvfølgelighet. Så får det heller bli flaut å la maten ligge igjen på tallerkenen.
Lyst på mat som skulle gått i søpla? – Denne appen er perfekt for studenter
a year ago
Ifølge Sandmæl kan det være penger å spare på å bruke appen Too Good To Go. – Jeg blir glad når jeg kommer over tjenester som Too Good To Go, som både tenker på jordkloden vår og på forbrukerens beste. Her kan det jo være fine summer å spare, særlig hvis du bytter ut vanlig take away mot overskuddsmat, sier hun.
Kronikk: Døden i kjøleskapet
2 years ago
Alle kjenner til den øverste hylla i kjøleskapet. Den som altfor ofte blir en kirkegård for halvfulle glass med tacosalsa og pesto, og beskjedent brukte bokser med rømme eller crème fraîche.