STOPP MATSVINN

Hvert år kastes 1/3 av all maten som produseres, noe som er et stort paradoks når hver åttende person ikke har nok mat. Dette er et problem som vi sammen kan løse. Redd mat via Too Good To Go og vær med oss i kampen mot matsvinn!

Fra matsvinn til måltid på 1-2-3

Chevron right icon

Last ned

Last ned appen gratis til din smarttelefon eller nettbrett og begynn matreddingen i dag

Chevron down icon
Chevron right icon

Søk

Finn en butikk eller et spisested i nærheten og redd fristende overskuddsmat

Chevron down icon

Spis

Hurra! Nå kan du nyte overskuddsmaten med god samvittighet - du er en ekte matredder!

Spørsmål?

Too Good To Go

Maten hører hjemme i magen, ikke i søpla

Vi kaster over 355 000 tonn mat i Norge hvert år. Dette er ekstremt dårlig for miljøet. Det er også helt meningsløst at vi kaster hver åttende handlepose rett i søpla mens 700 millioner mennesker sulter.

Verdens matproduksjon står for ca. 30 % av klimagassutslippene. En tredjedel av denne maten går rett i søpla! Det kreves store mengder energi for å produsere, frakte og oppbevare mat. Når maten går til spille er ressursbruken bortkastet. Bare en fjerdedel av maten som kastes ville vært nok til å mette alle som sulter i verden - og hvis matsvinn var et land ville det vært det tredje største i verden, rett bak USA og Kina, basert på klimagassutslipp.

Vi i Too Good To Go mener at problemet kan løses, og at vi sammen kan være ambassadører i kampen mot matsvinn. Vi ønsker å vise at mat som tidligere har blitt regnet for å være avfall, fint kan spises. Det handler om å minne hverandre på at vi er nødt til å ta bedre vare på maten.

Det gleder oss at både forbrukere og samarbeidspartnere sier at de har fått et nytt og bedre forhold til matkasting etter de begynte å bruke Too Good To Go!

GIR OVERSKUDDSMATEN BEIN Å GÅ PÅ

Vi i Too Good To Go jobber med å redusere matsvinn hver dag. Vi kjemper for en verden hvor vi tar vare på ressursene våre og den dyrebare maten som produseres, fremfor å kaste den. Det er vi alle tjent med!

Too Good To Go er en brukervennlig og gratis app som bidrar til å redusere matsvinn. Vi kobler spisesteder og butikker sammen med folk som har lyst til å redde denne maten fra å havne i søpla. Too Good To Go er også en holdningskampanje. Vi jobber hele tiden med å spre budskapet og gjøre både forbrukere og bransjen mer bevisste på hvordan vi utnytter ressursene på best mulig måte.