Personvern

Too Good To Go ApS (“TGTG”) jobber for å sikre at personvernet ditt blir beskyttet når du bruker våre Tjenester. Denne personvernerklæringen angir hvordan dine Personopplysninger skal behandles og beskyttes. Hold deg oppdatert om endringer i vår personvernpolitikk ved å besøke våre nettsteder og mobilapplikasjoner (“Plattform”).

Denne personvernerklæringen gjelder bare TGTGs kunder og brukere av vår Plattform og Tjenester.

Hvilken informasjon samler vi inn?

TGTG samler inn informasjon for å drive vår virksomhet og gi deg muligheter for å redusere matsvinn. Vi samler inn både Personopplysninger og Annen Informasjon i denne sammenheng.

  • "Personopplysninger" er informasjon som kan brukes, direkte eller indirekte, alene eller sammen med annen informasjon, for å identifisere deg som individuell Kunde. Dette kan inkludere posisjonsdata.
  • "Annen informasjon" er informasjon som er anonym, aggregert, avidentifisert eller på annen måte ikke avslører din identitet. Eksempler inkluderer alder, kjønn, nettleser og operasjonssystem, tidsbruk med Tjenestene våre og besøkte nettsider. Vi samler inn og bruker denne informasjonen for å forstå hvordan du og våre Kunder som helhet bruker våre tjenester og vi justerer, forbedrer, innoverer og bygger kontinuerlig produkter og tjenester for å gjenspeile kundenes behov. Vi samler også svar fra pålitelige betalingstjenesteleverandører når du kjøper på plattformen. Avhengig av betalingsmåte, kan dette inkludere en abonnements-ID som sendes til betalingstjenesteleverandøren. Vi samler IKKE inn kredittkortinformasjon. Når du bruker en mobilenhet, samler og bruker vi også Apple Identifier for Advertising (IDFA) og Google Advertising ID (AAID) som generer en tallverdi for å gjenkjenne enheten din og gi støtte til aktiviteter på tjenestene våre. Disse tallverdiene er ikke permanent knyttet til enheten din, og avhengig av operativsystemet ditt, kan du tilbakestille det gjennom enhetsinnstillingene.

Vi samler inn Personopplysninger på følgende måter:

1. Når du registrerer deg hos oss, samler vi inn registrerings- og demografiske detaljer, for eksempel navn, e-postadresse, passord, land og nøyaktig beliggenhet. Vi kan også samle inn ditt mobiltelefon nummer.

Vi behandler disse Personopplysningene fordi det er nødvendig for å utføre avtalen med deg for bruk av plattformen, i henhold til GDPR artikkel 6 (1) (b).

2. Når du bruker eller samhandler med våre tjenester, samler vi inn Personopplysninger som posisjonsdata. Vi bruker Posisjonsdataene dine for å tilby en mer relevant tjeneste. Vi kan også bruke Posisjonsdataene dine til å utføre analyser for å forbedre tjenestene.

Vi samler inn stedsdata på flere måter:

a. fra din teleoperatør,

b. direkte fra enheten du bruker Tjenestene våre på.

Måten vi samler inn Posisjonsdata på er forskjellig avhengig av om du får tilgang til tjenestene via et nettsted eller en mobilapplikasjon.

Hvis du får tilgang til Tjenestene gjennom en av mobilapplikasjonene våre, vil måten vi samler inn posisjonsdata på, variere avhengig av operativsystemet til mobilenheten. I alle tilfeller samler vi ikke inn Posisjonsdata, med mindre du har tillatt innsamlingen når du blir bedt om det. Hvis du avviser å tillate innsamling av Posisjonsdata i appen, samler vi ikke inn Posisjonsdataene dine med mindre du legger dem inn manuelt.

Vi behandler disse Personopplysningene basert på ditt samtykke, i henhold til GDPR artikkel 6 (1) (a).

Annen informasjon: Vi kan samle inn annen informasjon om din bruk av våre tjenester. Dette inkluderer for eksempel enhetstypen din, operatørleverandøren, nettleser, operativsystemet, nettverksdomenet og vertsnavnet, dato og tidspunkt for tilgang, samt henvisende og etterfølgende URL, samt transaksjonsdata om aktivitetene du påtar deg og hvordan du samhandler med Tjenestene, for eksempel hvilke data som vises, klikkes på eller deles, klikkstrømmønstrene og hvor lang tid du bruker på hvert nettsted eller side; og søk du kan gjøre på Tjenestene.

Vi behandler disse personopplysningene fordi de er nødvendige for de legitime interessene vi har for å forbedre vår plattform, i henhold til GDPR artikkel 6 (1) (f).

3. Når du kobler deg til oss gjennom sosiale medier, kan vi samle inn konto- eller profilinformasjon.

Du kan velge å aktivere, logge inn eller logge på Tjenestene gjennom Facebook ("Social Net-working Services"). Når du kobler til ved å bruke kontoene dine for sosiale nettverkstjenester, kan vi samle inn Personopplysninger som du har gitt til den sosiale nettverkstjenesten. For eksempel, når du logger på med Facebook-legitimasjon, med ditt samtykke, kan vi samle inn Personopplysninger fra din Facebook-profil som er tillatt under Facebooks vilkår for bruk, for eksempel din e-postadresse og profilbilde. Hvis du ikke vil gi oss denne informasjonen, må du endre personverninnstillingene på din sosiale nettverkskonto. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese personvernsinformasjon og vilkårene til din sosiale nettverkskontor, som styrer hvordan kontoinformasjonen blir samlet inn og delt med oss.

Vi behandler disse personopplysningene basert på ditt samtykke, i henhold til GDPR artikkel 6 (1) (a).

4. Når du deltar i undersøkelser og kampanjer og konkurranser, samler vi inn kontaktinformasjon, demografisk informasjon og kvalifiseringsinformasjon.

Vi kan sponse konkurranser og andre kampanjer ("Kampanjer") og vi kan be på nytt at du oppgir Personopplysninger, for eksempel navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og alder og annen informasjon som kan være passende for å delta.

Vi kan også starte undersøkelser som ber deg svare på spørsmål om en rekke emner, fra personlig informasjon til merke- og produktpreferanser.

Vi behandler disse Personopplysningene basert på ditt samtykke, i henhold til GDPR artikkel 6 (1) (a), eller fordi det er nødvendig for formålene med de legitime interessene vi har i å forbedre vår plattform, i henhold til GDPR artikkel 6 (1) ) (f).

Når vi samler inn Personopplysninger direkte fra deg, gir du oss Personopplysningene frivillig for å bruke plattformen.

Inngivelse av dine Personopplysninger til oss er frivillig, men konsekvensen av ikke å sende inn dine Personopplysninger kan være at du ikke kan bruke plattformen eller delta i kampanjer eller konkurranser.

Hvordan bruker vi dine personopplysninger?

Vi bruker dataene vi samler inn for å drive vår virksomhet, annonsere og forbedre vår eksisterende plattform, utvikle nye tjenester og for å forbedre og personalisere opplevelsene dine når du samhandler med oss. Vi bruker også dine personopplysninger til å kommunisere med deg.

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

  1. Drift av vår virksomhet og våre Tjenester.

Vi bruker dine Personopplysninger til å opprette og administrere din personlige konto hos TGTG og for å behandle ordrene dine.

  1. Tilpasse opplevelser på våre Tjenester, forstå kundene våre bedre og få kundeinnsikt

Vi bruker dine Personopplysninger til å utføre analyser for å gi deg relevant funksjonalitet. Dette inkluderer å vise deg et kart eller en listevisning av butikker i nærheten og foreslå de mest relevante butikkene for deg.

  1. Kommunisere med deg og svare på dine forespørsler

Når du registrerer en konto hos oss, kan du velge å motta kunngjøringer om oss og våre produkter og tjenester via e-post og / eller push-varsler. Hvis du samtykker til slike meldinger, kan vi bruke dine Personopplysninger og annen informasjon for å kommunisere med deg om TGTG-produktene eller -Tjenestene du har kjøpt eller brukt, og for å varsle deg om andre produkter, kampanjer og Tjenester vi tror kan være av interesse for deg. Du kan administrere kommunikasjonspreferansene dine når som helst fra mobilapplikasjonene.

Vi kan bruke dine Personopplysninger til å svare på dine forespørsler om teknisk support, online tjenester, produktinformasjon eller til annen kommunikasjon du setter i gang. Dette inkluderer tilgang til kontoen din for å adressere forespørsler om teknisk support.

I tillegg, når du ber om det, vil vi bruke dine Personopplysninger til å registrere deg i konkurranser, programmer eller tilbud. Vi kan også bruke dine Personopplysninger for å varsle deg om kampanjer og andre spesialtilbud.

Vær oppmerksom på at uavhengig av innstillinger for e-post og push-varsler, kan vi sende deg varslinger angående ytelsen til våre Tjenester, for eksempel revisjon av våre vilkår eller personvernpolitikken eller annen formell kommunikasjon om produkter eller Tjenester du har kjøpt eller bruker. Dette inkluderer også e-postmeldinger, pushvarsler og tekstmeldinger i tilfelle ett eller flere av kjøpene dine blir kansellert av en butikk. Vi gjør dette for å unngå en situasjon der du dukker opp i en butikk for å hente mat når butikken ikke har overskuddsmat igjen å selge.

  1. Til å skreddersy vår reklame og markedsføring

Vi bruker Personopplysninger og annen informasjon for å hjelpe oss i våre reklame- og markedsføringskampanjer, for å gi deg informasjon om produktene og Tjenestene som vi synes er mest relevante for deg.

Hvor blir personopplysningene dine lagret?

Dataene som vi samler inn fra deg, lagres i Det europeiske økonomiske området ("EØS"), men kan også overføres til og behandles i et land utenfor EØS. All slik overføring av dine personopplysninger vil bli utført i samsvar med gjeldende lover.

Hvor lenge er personopplysningene dine lagret?

TGTG vil beholde dine personlige data så lenge du har en Konto eller etter behov for å tilby deg Tjenestene. Vi vil også beholde og bruke dine Personopplysninger i den utstrekning det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser, løse tvister og håndheve avtalene våre. Vi beholder dine personopplysninger frem til 5 år etter slutten av året der du sletter Kontoen din for å oppfylle våre juridiske forpliktelser i henhold til den danske regnskapsloven eller for etablering, utøvelse eller forsvar av juridiske krav

Hvem er ansvarlig for dine personopplysninger?

Too Good To Go ApS (“TGTG”), er behandlingsansvarlig for Personopplysningene vi behandler om deg og er ansvarlig for dine Personopplysninger i henhold til GDPR.

Hvem har tilgang til dine personopplysninger?

Dataene dine kan deles i TGTG-gruppen. Vi viderefører, selger eller bytter aldri dataene dine til markedsføringsformål til tredjepart utenfor gruppen Too Good To Go. Data som videresendes til tredjepart benyttes bare til å gi deg Tjenestene nevnt ovenfor, for eksempel medietjenester og byråer for distribusjon av nyhetsbrev og kredittreferanse eller inkassobyråer med formål som kredittsjekk, identitetskontroll og inkasso.

Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?

Vi har tatt tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine data mot tap, manipulasjon og uautorisert tilgang. Vi tilpasser kontinuerlig sikkerhetstiltakene våre i tråd med teknologisk fremgang og utvikling. For å gjøre kortkjøp hos oss så sikre som mulig, sendes all informasjon i kryptert form. Dette betyr at informasjonen sendes gjennom en sikker tilkobling og at eksterne parter ikke kan lese dine Personopplysninger. For kortkjøp jobber vi med PCP-kompatible betalingstjenesteleverandører som hjelper oss å sjekke direkte med banken din at kortet er gyldig for kjøp. Våre betalingstjenesteleverandører behandler kortinformasjonen din i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS, som ble utviklet av kortselskapene VISA, MasterCard, Diners, American Ex-press og JCB. Dette betyr at kortinformasjonen din blir behandlet med et veldig høyt sikkerhetsnivå. Når du betaler med kort, forbeholder vi oss retten til å utføre en identitetskontroll.

Hva er dine rettigheter?

Du har rett til når som helst å be om informasjon om Personopplysningene vi har om deg. Hvis dine Personopplysninger er uriktige, ufullstendige eller irrelevante, kan du be om å få informasjonen korrigert eller fjernet. Du har også rett til å be om behandling av dine Personopplysninger begrenses og i noen tilfeller til dataportabilitet. Vi kan ikke fjerne dine personopplysninger når det er et lovlig lagringskrav, for eksempel regnskapsregler eller når det er andre legitime grunner til å oppbevare dataene, for eksempel uoppgjort gjeld. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til oss til å bruke personopplysningene til markedsføring. Du kan kontakte oss enten ved å sende et brev til Too Good To Go ApS, Landskronagade 66 , 2100 København Ø, Denmark eller ved å sende en e-post til [email protected]. Dine rettigheter i henhold til databeskyttelsesloven påvirkes ikke.

Du kan sende inn en klage til det danske Datatilsynetvis du er misfornøyd med vår behandling av dine personopplysninger. Du finner kontaktinformasjonen til det danske Datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

Behandlingsansvarlig for Personopplysninger er:

Too Good To Go ApS

Landskronagade 66

2100 København Ø

Denmark

CVR-Nr. 37561304

E-Mail: [email protected]