Kjærlighet til maten - Opplev Paris

a year ago

Hva er bedre enn å dra på ferie? Å dra på en bærekraftig ferie! Vi har laget denne byguiden for Paris for å gi deg noen tips til hvordan du kan ha en bærekraftig ferie i den franske hovedstaden. Her deler vi tipsen fra franske matreddere fra Paris:

Hvor finner jeg de beste forundringsposene i Paris?

Når du vandrer i Paris' gater er det fort gjort å bli sulten. Et hett tips for å døyve sulten er å redde et måltid hos Eric Kayser til lunsj. Perfekt for en lunsj litt ut på ettermiddagen. Og best av alt – du finner Eric Kayser-butikker over hele byen!

Tips nr. 1: For å komme deg fra A til B i Paris er det en god idé å leeie en sykkel gjennom tjenesten Vélib. En annen mulighet er naturligvis T-banen – men er det ikke litt kjipt å reise under bakken i en av Europas vakreste byer?

Alle elsker vel en liten kulinarisk opplevelse i løpet av ferien? Så, selv om det ikke er det franskeste som finnes, test en forundringspose hos Sushi Shop – anbefalt av flere franske matreddere. Også disse butikkene finner du over alt i Paris, så du skal ikke se bort fra at en er i nærheten av deg!

Om ikke sushi er helt din greie er det hundrevis av andre steder å velge i. Redd et måltid hos La Boulangerie de la Tour, hvor man kan få en smakebit på fantastisk mat av høy kvalitet!

Men hvor kan jeg nyte måltidet?

Nå som maten er på plass er det tid for å finne et sted å nyte den! Paris er heldigvis full av hyggelige steder å ta en vel fortjent pause fra det høye tempoet.

Av de mange parkene i Paris vil vi gjerne trekke fram Montsouris Park, Jardin du Luxembour eller Vilette – perfekte parker for en piknik i sola. Ellers er torgene i Paris fantastiske steder for en matpause.

Tips nr. 2: Besøk et av Paris' ressourceries, gjenbruksbutikker, som for eksempel Batignolles, Les Grands Voisins eller REcyclerie.

Laetitia Ramé
Brand Manager

Last ned appen

Last ned appen og bli med i kampen mot matsvinn i dag! Last ned til iPhone eller Android.

App Store
Google Play